Przełącz zbiór
Otwórz wybór przestrzeni u góry paska bocznego i wybierz pozycję. Bieżąca jest pogrubiona i zaznaczona. Przestrzenie mają własne strony, zakładki i tagi; przełączenie zmienia przeglądany zbiór.
Powiększ zrzut ekranuTwórz i układaj
- Wybierz Create workspace i podaj nazwę oraz ikonę.
- Otwórz wybór ponownie, aby sprawdzić nową przestrzeń.
- W Pro lub aktywnej wersji próbnej najedź na przestrzeń, aby pokazać uchwyt przeciągania, i przeciągnij ją w nowe miejsce.
- Wybierz Current workspace settings, zmień nazwę i ikonę, a następnie Save changes.
Usuń dopiero po wykonaniu kopii
Ustawienia bieżącej przestrzeni zawierają Danger zone. Trwałe usunięcie usuwa jej strony, tagi, zakładki i Kosz. Musi pozostać co najmniej jedna przestrzeń. Download backup and delete może wcześniej zachować jej kopię, ale bez Kosza. Nie jest to odwracalne usunięcie zakładki.