Naar het artikel
Documentatie/Account en abonnementen

Free, Pro en de proefperiode

Begrijp de bewerkingscapaciteit zonder die te verwarren met eigendom van gegevens.

Op deze pagina

Wat het abonnement bepaalt

FunctieFreePro / actieve proefperiode
Bewerkbare werkruimtenEerste werkruimteAlle werkruimten
Actieve bladwijzersMaximaal 50 in de bewerkbare werkruimteGeen bladwijzerlimiet vanuit het abonnement
Pagina'sGeen limiet op pagina-aantalGeen limiet op pagina-aantal
Drive-synchronisatieBeschikbaar voor leden met toestemmingBeschikbaar voor leden met toestemming
Nieuwe automatische back-upsNiet beschikbaarBeschikbaar met verbonden Drive
Bewaartermijn voor nieuwe prullenbakitems3 dagen30 dagen

De proefperiode voor nieuwe leden

Een nieuw ledenaccount krijgt één Pro-proefperiode van 14 dagen per Google-account. Deze start bij het aanmaken van het lid, vereist geen betaalmethode en wordt niet automatisch verlengd. Het account verwijderen en opnieuw maken geeft geen nieuwe proefperiode. Controleer huidig abonnement en vervaldatum in Settings and plans.

Wanneer Pro afloopt

Bestaande gegevens worden niet verwijderd of verborgen enkel omdat Pro afloopt. Bewerken volgt de Free-limieten: de eerste werkruimte blijft binnen de capaciteit bewerkbaar; andere zijn alleen-lezen, maar kunnen nog worden bekeken, gesynchroniseerd, geëxporteerd of verwijderd. Bestaande automatische back-ups blijven downloadbaar en herstelbaar; nieuwe maken vereist actieve Pro.